середу, 27 серпня 2014 р.

Настав час об"єднатись для доброї справи.

У недільний святковий день 24 серпня, в День незалежності  нашої держави, в Копичинецькому Центрі культури і дозвілля відбувся не тільки традиційний патріотичний вечір- концерт під назвою "Єднаймося, свідомі українці!",але й благодійна ярмарка домашньої випічки, зініційована музеєм театрального мистецтва Тернопільщини для збору коштів на потреби української армії.
Організатори ярмарки дуже вдячні копичинецьким господиням-пекаркам, котрі охоче відгукнулись на ідею проведення такого заходу  і дружно об"єднались для доброї і, нині такої необхідної, справи.
    В благодійній ярмарці взяли участь майстрині -кондитери : Алла Чобіт, Оксана Ухач, Ірина Грещук, Наталя Барабаш, Оксана Негнека, Леся Дроздова. Вони спекли справжні вироби-шедеври - коровай з вишитим рушником і тризубом, торти і пляцки, оздоблені кольорами українського прапора, пряники  і кекси із національною символікою та багато інших смаколиків, котрі були такі цікаві, що шкода було їх куштувати.
    Бажаючих придбати випічку було дуже багато, так що, навіть, не всім вистачило посмакувати ярмарковими солодощами.   Натомість, вони мали змогу придбати інші сувеніри: прикраси з полімерної глини, (коралі, сережки, кулони та інше) ручної роботи школярки Христини Процанін, котрій окрема подяка, за те , що вона долучилася до благодійної акції.
Також свою сувенірну  продукцію представила фірма "Kopi.com.  
  Активними помічниками на ярмарці були волонтери Мар"яна Ничка і Дарина Виницька.
  Урочистості та святковості додало те ,що всі учасники і відвідувачі ярмарки були одягнуті у наші рідні українські вишиванки.
    Одночасно , музей  театрального мистецтва Тернопільщини, проводив благочинний аукціон- продаж картин з виставки художника Степана Ядловського. Маляр сам виступив із пропозицією зібрати кошти і передати їх для армії.
  Спільна справа дала добрі результати. В загальній сумі було зібрано 7 204 гривні і передано для придбання всього необхідного нашим воякам.











Немає коментарів:

Дописати коментар